Kan de belset ook uitgebreid worden?

Ja dat kan. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Graag het modelnummer aan te geven en het gewenste aantal ontvangers.

Storen belsets niet op elkaar?

Nee. Elke set heeft een uniek nummer en is apart gepaird/verbonden met de drukker. Dit betekend dat u bijvoorbeeld dezelfde belset aan kan schaffen als uw buren.

Is de set al gepaird als ik deze ontvang?

Inderdaad, deze is al gepaird. Heeft u deze toch per ongelijk gereset, dan verwijzen wij u naar de handleiding hoe u de set opnieuw kan pairen/verbinden.

Hoe kan ik de beldrukkers monteren?

De belsets zijn te monteren met meegeleverd dubbelzijdige tape, voor montage op gladde oppervlakten. Voor montage op bijvoorbeeld ruw hout of steen raden wij aan de meegeleverde schroeven te gebruiken voor montage.

Zijn de drukkers spatwaterdicht?

Ja de drukkers zijn spatwaterdicht en kunnen tegen regenwater. Woont u direct aan zee? Dan raden wij u aan een kapje om de drukker te plaatsen, of de drukker op een andere wijze te beschermen.

Ik heb een andere vraag

Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Zend een email naar info@quality4u.nl of vul het formulier in. We zullen u zo snel mogelijk helpen.

Mijn vraag staat er niet bij

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.