B101-W belset

Het B101 belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.

B102-W belset

Het B102-W belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker met 2 bellen/ontvangers, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De beide ontvangers steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.

B101-B belset

Het B101 belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.

B102-B belset

Het B102-B belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker met 2 bellen/ontvangers, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De beide ontvangers steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur zwart.

B103 belset

Het B103 belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker met maar liefst 3 bellen/ontvangers, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De drie ontvangers steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.

B108 belset

Het B108 belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de bel wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.

B102-BB belset

Het B102-BB belset van BELL4U is een belset, bestaande uit twee beldrukkers met twee bellen/ontvangers, waarbij batterijen niet nodig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een beldrukker aan zowel de voor- als de achterzijde van uw woning plaatsen. Door het indrukken van de beldrukkers wordt de nodige energie opgewekt. De beide ontvangers steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur zwart.

B120 belset

Het B120 belset van BELL4U is een compact belset, bestaande uit een beldrukker en een bel/ontvanger, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 31 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur zwart.

Quhwa belset

Het B130 belset van Quhwa is een belset, bestaande uit een beldrukker en een bel/ontvanger, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 36 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.

B103-B belset

Het B103-B belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker met drie bellen/ontvangers, waarbij batterijen niet nodig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een beldrukker aan zowel de voor- als de achterzijde van uw woning plaatsen. Door het indrukken van de beldrukkers wordt de nodige energie opgewekt. De drie ontvangers steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur zwart.

B140 belset

Het B140 belset van BELL4U is een compact belset, bestaande uit een beldrukker en een bel/ontvanger, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur zwart.

B150 belset

Het B150 belset van BELL4U is een belset, bestaande uit een beldrukker en een bel/ontvanger, waarbij batterijen niet nodig zijn. Door het indrukken van de beldrukker wordt de nodige energie opgewekt. De ontvanger steekt u in het stopcontact. Er is een keuze tussen 51 melodieën en het volume is instelbaar. Kleur wit.